Alanya'da Kayıp İkiliyi Arama Çalışmalarına Komandolar da Katıldı: Müge Anlı'nın Ekibi İpucuna Ulaştı

Alanya'da Kayıp İkiliyi Arama Çalışmalarına Komandolar da Katıldı: Müge Anlı'nın Ekibi İpucuna Ulaştı
Alanya'da kaybolan Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya'nın arama çalışmaları devam ederken, Müge Anlı'nın ekibi önemli ipuçlarına ulaştı. Bugün yapılan aramaların sonuç getirebileceği belirtiliyor.
Alanya'da kayıp olan Nuran Şahin ve Gökmen Fetullah Kaya'nın aranması sürerken, Müge Anlı'nın ekibi son derece önemli ipuçlarına ulaştı. Bugün yapılan aramaların sonuç verebileceği belirtiliyor.

17 Nisan’da Antalya Gazipaşa’daki evinden Alanya’ya giden Nuran Şahin, eşi ve çocukları ile yaşadığı evine bir daha geri dönmedi. Ondan 2 gün sonra ise sevgilisi olduğu ortaya çıkan Gökmen Fetullah Kaya; Gazipaşa’dan kayboldu.Esrarengiz bir şekilde kaybolan ikili ile ilgili olarak araştırmacı gazeteci Müge Anlı, konuşulmayan gerçekleri peş peşe ortaya çıkardı. Nuran Şahin’i kaybolduğu gün Alanya’ya köylüsü Durmuş Ali Çelik’in, götürdüğü ilk kez programda konuşuldu. Çok bilinmeyenli çifte kayıpta Nuran Şahin’le alakalı ilişki iddiaları karşısında eşi Mustafa Şahin’in tepkisizliği dikkat çekti.

DÜN MOTOSİKLETİ BULUNMUŞTU

Günlerdir Antalya’da araştırmalar yapan Müge Anlı ekibi, çok önemli ipuçlarına ulaştı. Önce Gökmen Fetullah Kaya’nın takıldığı güvenlik kameralarına ulaşıldı, ardından da kameralara göre takip etmiş olabileceği güzergahları ortaya koydu. Araştırmalar sonucu iki kamera arasında sırra kadem basan Gökmen Fetulllah Kaya’nın Nuran Şahin’i son gören kişi olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin delil toplama çalışmaları anbean canlı yayında aktarılırken, Müge Anlı motosikletin bulunduğu çevrede ikiliyle ilgili başka ipuçlarının da bulunabileceğine dikkat çekti. Motosikletin bulunduğu yerde ceset aranacağı bilgisi de canlı yayında kaydedildi.

MÜGE ANLI'NIN EKİBİ DUYURDU: "SONA YAKLAŞTIK"

Müge Anlı'nın ekibinin bugün yaptığı yayında ise muhabir, "Bugün sona yaklaştık. Büyük ihtimalle aramalardan bugün bir sonuç çıkacak" dedi. Müge Anlı’ya konuşan görgü şahitleri ile de çifte kayıpta çözüme bir adım daha yaklaşıldı. Önce ikilinin Çeçek Mevkii olarak bilinen dik yamaçtan atılmış olabileceği iddiası gündeme geldi. Bu iddia üzerine bölgede geniş çaplı arama çalışmaları başladı.

Akabinde Nuran Şahin kaybolmadan bir gün sonra Gökmen Fetullah Kaya’yı gören ve gördüğü yerde olmasını garip bulan çoban Müge Anlı’ya ulaştı. Çobanın Gökmen Fetullah Kaya’yı gördüğü yere 500 metre mesafede olan noktada motosiklet bulundu. İlk incelemelere göre motosikletin Gökmen Fetullah Kaya’ya ait olduğu belirlendi.