Antalya'da Ev Yakma Girişiminde Bulunan Kadın, Polise Beklenmedik Bir İfade Kullandı

Antalya'da Ev Yakma Girişiminde Bulunan Kadın, Polise Beklenmedik Bir İfade Kullandı
Antalya'da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kadın, annesi ve oğlunun evini benzin dökerek yakma girişiminde bulundu. Polis tarafından ikna edilen kadın, ambulansla hastaneye götürülürken polise 7,65 hastasıyım, aldım mı sıkarım dedi.
Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kadın, Antalya'da annesi ve oğlunun bulunduğu evi benzin dökerek yakma girişiminde bulundu. Polis ekiplerince ikna edilen kadın, ambulansa götürülürken polise "7,65 hastasıyım, aldım mı sıkarım" dedi.

Olay, dün gece 23.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Altınkum Mahallesi 459 Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen D.A. (32), annesi ve 13 yaşındaki oğlunun olduğu sırada ikametin içerisine benzin dökerek evi yakmak istedi. Annesi ve komşularının 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis, sağlık, ve itfaiye ekibi sevk edildi.

"7,65 HASTASIYIM, ALDIM MI SIKARIM"

Olay yerine gelen polis ekiplerinin görüşmesinin ardından ikna edilen D.A., ikametten çıkartılarak hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı. Polis ekipleri ile birlikte ikametten çıkan D.A. bu sırada yanında bulunan polis memuruna, "Bak şu silahı önüme koyup durma. 7,65 hastasıyım ben, çek şu silahı önümden. Aldım mı sıkarım bak" dedi.

D.A. olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye götürülerken, annesi ve oğlu ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.